fbpx

YinYangela is verhuisd naar de Kleine tocht 6a, kamer 1.17, 1507 CB Zaandam

Op deze nieuwe locatie ontvangen we u

Voordelen op een rijtje van deze locatie; OV voor de deur, parkeren gratis, prettig constante verwarmde behandelruimte met wachtkamer op de 1e verdieping (geen lift) rechts. AVG-proof.

OV is op loopafstand; te weten NS-Zaandam is op max 10-15 minuten wandelen, er is een busstop voor de deur.
Parkeren is er gratis en mocht er geen plek zijn, dan parkeert u op de parkeerplekken van Kleine tocht 7 of bij Ranzijn, want die staat om de hoek en is 2 minuten wandelen van ons vandaan.

Op de 1e verdieping gelegen: Ondanks dat de ruimte op de 1e verdieping is gelegen en er 1 trap op dient te worden gegaan, is het de moeite waard. Terwijl je boven aan de trap in de wachtruimte rechts kan bijkomen, kan je tegelijkertijd genieten van het prachtige uitzicht over de bomen en struiken. De moderne (2018) toiletten zijn prettig en worden goed onderhouden.

De ruimte (aan het eind van de gang rechts) zelf is goed verwarmd met een constante prettige temperatuur en ook hier zie je hetzelfde groene uitzicht, gericht op het Oosten met balkon. Er is een vaste en toch flexibele opstelling met de massage behandel tafel en losse behandel massage stoel. Een bureau waar de intakes worden gehouden staan in de ruimte als ook een kast waarin de materialen zijn opgeborgen. Leuk! Als klant neem je plaats achter de tafel op de bureaustoel, kijk je lekker door de ruimte, terwijl je in gesprek bent. Neem je een tweede persoon mee, ook die kan heerlijk zitten.

Avg proof, de ruimte werd vroeger gebruikt voor uitgebreide nieuwe ontwikkelingen en scholing. Hierdoor is de ruimte al geïsoleerd en hoor je geen geluid naar de gang. 2020 hebben we nieuwe plafondplaten geplaatst, ook hier hebben we gelet op geluid en medische ruimten. De armaturen zijn ook prettig voor de ogen, indirect licht.