Energetische therapie

Wat is energetische therapie?

Overal om ons heen is energie. Als je je daarvan bewust bent, verschaf je jezelf de mogelijkheid om die energie te ervaren, voelen en soms zelfs te zien. Binnen het scala aan therapieën binnen de complementaire geneeskunde is energetische therapie een manier om met deze overal aanwezige energie gezondheidsklachten bij cliënten te verhelpen.

YinYangela geeft geen specifieke duiding aan de herkomst of de benaming van de energie. Sommigen noemen het kosmische energie, anderen spreken over goddelijke energie. Het is vooral van belang om te zien wat je ermee kan doen. Als energetisch therapeut heb ik geleerd om mensen met gezondheidsklachten te helpen door het verminderen of opheffen van blokkades in de energiestromen van hun lichaam. de cliënt kan daardoor ervaren dat ze is genezen en dat ze hun leven weer gezond en energiek kunnen voortzetten. Ook kun je met deze therapie het zelfgenezend vermogen van het lichaam vergroten. Alles met als doel de gezondheid van de cliënten te bevorderen.

Iedereen kan leren om zich van zich bewust te worden van deze energie, al zijn er ook mensen met een uitgesproken talent hiervoor. Je kunt je talent om cliënten te behandelen binnen deze vorm van complementaire zorg echter alleen ontwikkelen door te oefenen, net zoals met ieder ander talent.

Tarieven: klik hier, Afspraak maken: klik hier


Tarieven zijn gebaseerd op de kennis en kunde van de therapeut.

U betaald niet de tijd van het consult maar de behandeling.

Ervaring leert dat voor een behandeling van energetische therapie ongeveer in tijd tussen de 1 á 3 uur wordt gereserveerd, dit is afhankelijk van de klacht, uw reactie op de therapie vorm, de doelen die we samen neerzetten tijdens het intake gesprek. Per afspraak kijken we naar het resultaat. We reserveren in de agenda een gemiddelde tijd, echter heb je een ‘doorbraak’ halverwege de gereserveerde tijd, dan is dat het resultaat van de behandeling en gaan we een volgende keer verder.

Zo ziet een gemiddeld consult eruit

Het gemiddelde tarief ligt tussen de € 75 – € 150 per afspraak.