fbpx

over mij

Het team werkzaam bij en voor YinYangela.
Impressie via foto’s van events en andere activiteten die YinYangela doet.

Momenteel bestaat het team uit;
Een therapeut, masseur, technici, aangesloten brancheorganisatie en de boekhouder

Wil je er ook bij? stuur dan je cv of bel

wie ben je dan? 

YinYangela zichtbaar in beeld

Team yinyangela

Sinds 2018 is Angela het golfen aan het leren en het leek haar een leuk idee om de pagina ‘over mij’ een sportief life stijl tintje te geven.

Hieronder het team, ga over de foto voor meer achtergrond uitleg, indien nodig.

treatments in beeld

Hieronder zijn enkele behandelingen zichtbaar in beeld. De therapeut zelf zie je op veel foto’s staan i.v.m. de AVG sinds 2019. Dit betekent ook dat er foto’s geplaatst mogen worden, met toestemming van de klanten. Ga over de foto, wanneer je uitleg wilt via Alt enter zie je dan de tekst.

Events

Hieronder zie je een impressie waar yinyangela reeds is geweest.  Boven aan in de balk, wordt het recente nieuws weergegeven.

Ook bij jou?
Een Homeparty is v.a. 3 personen,
Beurzen en festivals in Nederland of er buiten zijn mogelijk. 

Club yinyangela

ook het gevoel hebben dat je graag ergens bij wilt horen?

Hieronder kan je met foto als je wilt vertellen waarom jij zo positief bent over yinyangela . reviews en wordt ambassadeur,

help mee op events of achter de schermen in het verbeter/ontwikkel team

 Wie is Angela?

De professional als therapeut, masseur en technici. Persoonlijk als vrouw, meisje, dochter

Persoonlijk:
Geboren in het jaar 1978, opgegroeid als middelste dochter van een gemiddeld *modaal Nederlands gezin ergens in de Eilandspolder. Volgens het Nederlands schoolsysteem tot ongeveer de middelbare, was ik een gemiddelde leerling, ik stak op deze wijze nergens boven uit. 

Familie; Je kiest ze uit voor je geboren wordt. Hierbij enkele herinneringen die voor mij als voorbeeld hebben gewerkt in mijn ontwikkeling:

 • Opa Kwakkel zorgde ervoor dat de hele familie kon eten van zijn groente tuin en anders had ie nog wel tijd om je te helpen klussen. Ik heb hem gekend tot mijn 8e levensjaar.
 • Hierna heeft mijn vader de groente tuin overgenomen, naast zijn fulltime werkzaamheden bij Jan Dekker bv.
 • De familie Kwakkel woonde vlakbij elkaar de ‘oud-ooms en tantes’ het was altijd een feestje bij opa en oma en ouderwets gezellig. 
 • Ook tijdens onze eigen jeugdverjaardagen leek het op een bruiloftsfeest, in de jaren 198x stonden er nootjes en chipjes en likeurs werden er geschonken. De jaren 199x waren meer van de “gezonde snacks en drankjes”.
 • Ook het thuis en in de kroeg roken ging van binnen in gezelschap naar het klompenhok / bijkeuken / rokersruimte roken naar wat je nu ziet, buiten tot helemaal stoppen met roken, want in je eentje staan is het toch net niet.
 • Scheiding van opa en oma Min – Zijp. Had grote impact op de hele familie en dan met name tijdens verjaardagen. Waar de ene via de achterdeur naar binnenging, ging de ander via de voordeur naar buiten. Met bijzondere intentie bekeek ik dan deze interactie van plannen en bewegingsgolf. Ook de impact die het nu nog – jaren later – heeft op mijzelf als 2e generatie na de scheiding van opa en oma, je groeit er toch mee op en de energie uitgedrukt als emotie die de generatie tijdens het opgroeien meekrijgt, geef je – tenzij je er aan werkt – echt mee naar de daarop volgende generatie.
 • Familie geheimen, gezondheid (dna). Tijdens het opgroeien kwam ik op de middelbare school, net als zoveel leerlingen, de mijne stond in Wormerveer en heette het Noorderveer. Dit was een combinatie tussen LBO-V, LBO-A en Mavo. Er tegenover stond een meer technische middelbare school, LTS De Rietvelden. De reden dat ik dit hier neer schrijf is dat je soms, de mensen van later, of in mijn geval het heden, toen al bent tegen gekomen en dat je eigenlijk al een onbewuste keuze hebt gemaakt.
  De gezondheid van mijn ouders hebben veel impact op mij gehad en ook de interactie tussen directe familie neven, nichtjes, ooms en tantes. Ook al is het familie, de kijk op het leven is anders dan in het eigen gezin waarin ik ben opgegroeid, met veel interesse nam ik dit waar.
 • Rouw en sterven/overlijden, ziek en zeer en we zien elkaar weer. Thee party met cake, althans soms lijkt het een feestje en soms zie je andere dynamieken. Vele familieleden hebben door Kanker de wereld verlaten, het stoppen met medicatie kan ook betekenen dat je stopt met leven, na een mooie wereldse vakantie terug komen en nog 2 dagen te leven hebben om afscheid te nemen van de familie en je laat een jong gezin achter, een zwager die tijdens zijn werk terug kwam en toch in de ambulance bezweek liet ook een jong gezin achter, verkeerde diagnose en wordt ontslagen uit het ziekenhuis-thuiskomend is het toch anders en weer terug – de een kwam niet meer terug uit het ziekenhuis en de ander stierf oud en alleen in het te huis met je hobbiewerk voor je op tafel, de keuze om binnen je eigen gezin en je ouders te kiezen voor een intiem moment – ondanks dat de familie je had willen dragen, de keuze om je zus je einde te laten regelen – geschiedde bijna in een rel, als tweeling tegelijkertijd in het zelfde ziekenhuis te liggen voor andere ziektebeelden – spiritueel nam jij de leiding over en je gaf mij een kans om verder te leven, vriend en collega je leven is dynamisch uiteindelijk verliet je volgens het alcoholboekje je leven – je ceremonie was volgens je moeders Surinaamse cultuur. Tijdens een festival had ik zelf een meditatie en tijdens deze gebeurtenis nam mijn opa afscheid van me, het was alsof ik zelf dood ging, gelukkig kon de leiding me begeleiden en bleef ik leven.
 • Bruiloften; na droefheid is er natuurlijk ook tijd om te feesten en die heb ik ook mogen meemaken. Prachtig om te zien en te ervaren, ieder op zijn eigen manier en na jaren veel plezier, zie je ook dat er soms een scheiding is, zonder of met kinderen.

*(Een modaal Nederlands gezin tussen 1970-1995 is een gezin waarbij de vader buitenshuis werkt en de moeder veelal parttime werkt ook buitenshuis of fulltime voor de kinderen zorgt.) 

18 & 9 Hole course

Angela houdt er van om “nuttig bezig te zijn”. Grappig is dat heel veel mensen dit van nature in zich hebben. Bewegen moet gewoon nuttig zijn. Volgens verschillende culturele boeken is de mens altijd een Nomaden volk geweest.

Kijk tip:
Helaas zie je dat veel van de moderne nomaden stammen, door landelijke regeringen een vast standplaats dienen te krijgen. Nadeel is dat je dan tegen de natuur in gaat bewegen, een mooi voorbeeld is de nomaden stam in China welke in een rapportage van Noord naar Zuid China in 2019 op tv is geweest.

Life stijl, sporten en bewegen:

Wanneer doe je dit en vooral, waarom als het nuttig moet zijn? Bewegen is altijd nuttig, dit is goed voor de spijsvertering en vele onderzoeken laten ook zien dat het goed is voor de hersen activiteit, slijtage van het kapsel en gewrichten worden ook minder, ze blijven juist doorbloed en gevoed.  Vooral in het Oostelijke gedeelte van de wereld zie je dat bewegen in de cultuur is toegevoegd, een zeer drukke omgeving kan er voor zorgen dat je zelf over voert wordt en je krijgt error. Door Mind-fullness, Yoga, Chi-kung en Taichi (martial arts als Kung fu stijlen) bouw je ritme, balans, ademhaling, concentratie, focus, ontspanning, vermindering van slijtage op de gewrichten, goede doorbloeding en vele andere positieve eigenschappen op. Zijn er dan geen slechte, zul je je misschien afvragen? Het spreekwoord geeft het al aan, waar een TE voor staat is negatief. Dat geldt ook hiermee, overvloed kan worden afgestraft, maar ook niks doen geeft starheid. Alles draait om balans.

Hmm? Bij golfen draait het om focus, balans, ritme, ontspanning, concentratie en flexibiliteit en je bent ook nog eens in de buitenlucht. De juiste kleding en materiaal kan ervoor zorgen dat er optimaal kan worden gesport in de buitenlucht. Op een positief sportief gedegen tempo. Van Jong tot heel Oud kan je deze sport blijven doen, mits er regelmaat en balans is. Ook hier zijn tegenwoordig weer onderzoeken naar omtrent de kwaliteit van leven en gezondheid. Op de YinYangela facebook pagina staat zo een artikel. 

Ga ik ook met jou een keer golfen of zie ik je in een van de lessen tijdens Bocam training? Bocam training is Chikung/Yoga en kan je volgen op de 1e verdieping aan de kleine tocht 6a te Zaandam.

Recent & Upcoming

Brennan therapie kennismakingskorting!

Binnen de life science therapie is een nieuwe discipline toegevoegd die kan worden ervaren voor een kennismakingstarief. In deze therapie vorm, balanceren we het lichaam op een zachte vloeiende manier. Het is een handson manier om diepliggende "wonden" die je...

23-02-2020 Happiness beurs

Op zondag 23 februari 2020 staat YinYangela op de Happiness beurs! lokatie: Sporthal Waardergolf, Beukenlaan 1B, Heerhugowaard Kom je ook kennismaken met YinYangela? Tekening analyse / automatische tekeningsschrift sessies van 20 minuten voor €20,- of van 30 minuten...

Verhuizing naar Kleine tocht 6a, Westerspoor Zaandam

YinYangela is verhuisd naar de Kleine tocht 6a, kamer 1.17, 1507 CB Zaandam Op deze nieuwe locatie ontvangen we u Voordelen op een rijtje van deze locatie; OV voor de deur, parkeren gratis, prettig constante verwarmde behandelruimte met wachtkamer op de 1e verdieping...