Over

De therapeut, wie heb je tegenover je of eigenlijk wie is die professional dan?

Angela is haar naam en de door haar aangeboden services heeft ze zelf ook doorlopen om steeds bewuster te mogen staan in haar leven, en zo kan zij haar klanten, jou, ook beter van dienst zijn.

Angela verteld;

Tijdens de opleiding bouw je aan je eigenwaarde, zodat je kan begrijpen wat een cliënt kan meemaken, wat maakt tot het therapeutschap

Én natuurlijk is niet elke klant een match dat zou ook onmogelijk zijn, soms spreken we langs elkaar heen wat in de literatuur “ruis” heet. Helemaal goed, Angela zal wel, als je dit kan aangeven samen met jou opzoek gaan naar een flexibele en passender oplossing. Twijfel je of je hier goed bent? Kom dan voor een korte kennismaking.

Waarom natuur en energetische therapie?

Alles is energie en door hier mee te mogen werken, kan er vanuit holistisch oogpunt inzichten komen.

Tijdens mijn afstuderen heb ik samen met de docent gekozen voor het thema ‘Traumaverwerking in de natuur en energetische praktijk als tijdelijke ondersteuning in je leven, om daarna weer verder te gaan’. Dit thema kom je vaak tegen en het is fijn als er tijdelijk een zorg professional met je mee kan lopen ter ondersteuning, dit betekent dat je ‘ergens’ tegen aan loopt waar je de vinger niet op kan leggen, hoe fijn is het om dan te kunnen Ontzorgen en weten ‘Ik ben niet gek’?

Lichaamsgerichte Psychotherapie

|Steeds vaker kom ik met cliënten in een gebied waarbij energie, healing en emoties elkaar tegenkomen en als geheel naar bewustwording aangepakt dient te worden, zodat je weer vooruit kan gaan. Trauma’s en andere rompslomp uit het leven maken ons wie we zijn, echter is het daarom van belang dat we ons bewust worden ‘wat maakt mij wie ik ben’. Samen met de beroepsorganisatie CAT hebben we een opleidingsplan opgesteld om de kennis verder uit te breiden en een gedegen ondergrond te hebben om cliënten ook hierin goed te kunnen begeleiden.